Vacature bestuursfunctie

Stichting SAF organiseert elk jaar Survivalrun Udenhout. Binnen stichting SAF is binnenkort een vacature voor een bestuursfunctie. Dit in verband met een op handen zijnde verhuizing van een huidig bestuurslid naar een andere provincie. Welke taak het nieuwe bestuurslid zal krijgen hangt sterk af van de capaciteiten van deze nieuwkomer. In elk geval moet het nieuwe lid beschikken over een gezonde dosis mensenkennis en goede contactuele eigenschappen. Affiniteit met de survivalsport is een must. De voorkeur gaat uit naam iemand uit Udenhout of uit één van de omringende woonplaatsen. Wij raden zeker ook jeugdige personen (vanaf 18 jaar) aan om te reageren op deze oproep. Deze bestuursfunctie biedt een unieke kans om deel uit te maken van een hechte groep enthousiaste survivalsport liefhebbers die er naar streven een zo mooi mogelijk evenement neer te zetten. Reageren kan via deze link.

2 antwoorden op “Vacature bestuursfunctie”

  1. Lijkt mij erg leuk om weer betrokken te raken bij de survivalsport, op dit moment ben ik hobby/sport loos, vroeger ook wedstrijden gelopen met Jos en Kees en de organisatie zien groeien in udenhout! Het lijkt mij ook super gaaf om weer te gaan trainen en het op te pakken en eventueel lid van het bestuur te worden namens Kees, hij zou dat zeker mooi vinden Grtz Bryan

    1. Enthousiaste mensen zijn altijd welkom Bryan. Ik zou zeggen: neem eens contact op en kom gerust eens naar de trainingsbaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *