INSCHRIJVEN

Je kiest om in te schrijven voor Survivalrun Udenhout. Survivalrun Udenhout bestaat uit twee dagen.
Op ZATERDAG wordt de 5 en 7 km run georganiseerd.
Op ZONDAG wordt de 12, 18 en 25 km run georganiseerd.
NB: Er komen verzoeken binnen van groepen tot wel 15 personen om in één dezelfde startgroep ingedeeld te worden. Dit is echter niet mogelijk. Er worden op verzoek maximaal 4 personen bij elkaar in één startgroep ingedeeld. 

ANNULEREN DEELNAME
Kun je onverhoopt niet deelnemen? Het is mogelijk om je inschrijving te annuleren. Het is echter niet mogelijk je inschrijfgeld terug te krijgen.

CATEGORIE KIEZEN
Voor beginnende survivalaars raden wij de 5 km afstand aan, die valt in de categorie LICHT. Op het 5 km parcours zijn de hindernissen relatief eenvoudig en aangepast voor sportieve kinderen vanaf 10 jaar en ’survivalgroentjes’. Sporters die al bekend zijn met klimtechnieken kunnen deelnemen aan de 7 km of 12 km (of 12 km koppel) run, deze vallen in de categorie PITTIG tot ZWAAR. De 18 km (en 18 km koppel) run zijn alleen te volbrengen door ervaren survivalsporters, dit parcours valt in de categorie EXTRA ZWAAR. Ter gelegenheid van onze 25e editie hebben we éénmalig een 25 km run opgezet. Het mag duidelijk zijn dat deze afstand alleen door extreem goed getrainde atleten afgelegd kan worden, deze valt in de categorie EXTREEM ZWAAR.

Kies hieronder de betreffende dag:

Zaterdag 21 september (5 en 7 km)

Zondag 22 september (12, 18 en 25 km)

Survivalrun Udenhout wordt georganiseerd onder auspiciën van de SBN (Survivalrun Bond Nederland). Deelnemers aan Survivalrun Udenhout moeten derhalve de reglementen van de SBN naleven. Deze reglementen zijn hieronder te downloaden.

Download de algemene reglementen van de SBN

Download de deelnemersreglementen van de SBN