INSCHRIJVEN

Je kiest om in te schrijven voor Survivalrun Udenhout. Survivalrun Udenhout bestaat uit twee dagen.
Op ZATERDAG wordt de 5 en 7 km run georganiseerd.
Op ZONDAG wordt de 12 en 18 km run georganiseerd.
NB: Er komen verzoeken binnen van groepen tot wel 15 personen om in één dezelfde startgroep ingedeeld te worden. Dit is echter niet mogelijk. Er worden op verzoek maximaal 4 personen bij elkaar in één startgroep ingedeeld. 

Vanaf drie weken vóór de run is het nog wel mogelijk om je af te melden voor de run, maar restitutie van het inschrijfgeld is dan niet meer mogelijk. Dit in verband met het feit dat de wedstrijdshirts voor alle deelnemers reeds zijn besteld en betaald door de organisatie.

CATEGORIE KIEZEN
Voor beginnende survivalaars raden wij de 5 km afstand aan, die valt in de categorie LICHT. Op het 5 km parcours zijn de hindernissen relatief eenvoudig en aangepast voor sportieve kinderen vanaf 10 jaar en ’survivalgroentjes’. Sporters die al bekend zijn met klimtechnieken kunnen deelnemen aan de 7 km of 12 km (of 12 km koppel) run, deze vallen in de categorie PITTIG tot ZWAAR. De 18 km (en 18 km koppel) run zijn alleen te volbrengen door ervaren survivalsporters, dit parcours valt in de categorie EXTRA ZWAAR.

Kies hieronder de betreffende dag:

Zaterdag 15 september (5 en 7 km)

Zondag 16 september (12 en 18 km)

Survivalrun Udenhout wordt georganiseerd onder auspiciën van de SBN (Survivalrun Bond Nederland). Deelnemers aan Survivalrun Udenhout moeten derhalve de reglementen van de SBN naleven. Deze reglementen zijn hieronder te downloaden.

Download de deelnemersregelementen van de SBN