INFO

DATUM: 21 en 22 september 2019
Sinds 2016 is Survivalrun Udenhout een 2-daags evenement.

Inschrijven
Let bij het inschrijven goed op de keuze van je categorie en de eventuele leeftijdsbeperking die daarop zit. Sommige categorieën zijn alleen te volbrengen door zeer ervaren survivalsporters! Ook zijn er een aantal categorieën die alleen toegankelijk zijn voor atleten met een SBN-licentie (JSR, KSR, LSR en MSR). Inschrijven kan binnenkort via de inschrijfmodule onder het kopje ’INSCHRIJVEN’.

Melden van deelnemers
Melden en het wedstrijdshirt (en polsbandje) ophalen kan in ontmoetingscentrum ’t Plein. Het adres is Tongeloplein 1 in Udenhout. Daarna kunt u zich omkleden in de naast gelegen Sporthal ’De Schelf’. Na het omkleden bestaat de mogelijkheid om uw sporttas in bewaring te geven bij de tassengardarobe. Houdt via deze website uw starttijd in de gaten. Deze kan eventueel nog wijzigen, door het uitbreiden van startgroepen door de organisatie.

Kledingadvies
Van de wedstrijdorganisatie ontvang je een (vooraf genummerd) wedstrijdshirt. Zorg zelf voor een strakzittende sportlegging (de zgn. ’tight’) en sportschoenen met een grof profiel. De zogenaamde trailschoenen voldoen het best aan de eisen voor een survivalrun. Zaalsportschoenen zijn niet geschikt om mee door de modder te lopen en te klimmen (te glad profiel). Het is raadzaam om enige dagen voor de run de weersvoorspellingen in de gaten te houden. Half september kan het nog 18 tot 20°C zijn, maar even goed slechts 10 tot 12 °C. Door regen en/of wind kan de gevoelstemperatuur zelfs nog lager liggen. De organisatie adviseert daarom om te zorgen dat je een thermo (onder)shirt bij je hebt. Na een aantal waterdoorwadingen kan de lichaamstemperatuur flink dalen en kunnen er verschijnselen van onderkoeling optreden. Om te voorkomen dat je huid water opneemt kun je die insmeren met vaseline of uierzalf. Bij veel zon en hogere temperaturen daarentegen loop je het risico op warmte-stuwing bij het aantrekken van teveel kleding. Kijk dus goed naar de weersvoorspellingen en hou de thermometer in de gaten!

Parkeren
Parkeren is op het Tongeloplein maar beperkt mogelijk. Bovendien is op zaterdag 21 september een gedeelte van het plein gereserveerd voor supermarktbezoekers. Zet uw auto daar dus s.v.p. NIET! Daarom geven we de voorkeur aan parkeren op de volgende plaatsen: