Storing inschrijvingen

Op het moment ervaren we een aantal ICT-problemen bij de inschrijfmodule van de Survivalrun Bond Nederland (SBN). Inschrijven voor koppel- en teamrun gaat op het moment niet. Er wordt bij de SBN hard aan gewerkt om dit probleem op te lossen. Het kan zijn dat andere inschrijffuncties hierdoor op sommige momenten ook niet functioneren. We houden je op de hoogte, zodra alles weer werkt hoor je van ons! Excuses voor het ongemak.

Moffelhoeve combi

Dit jaar mogen we het erf van ’De Moffelhoeve’ betrekken in ons parcours. In overleg met de afdeling ’Parcours’ en de eigenaren van De Moffelhoeve wordt er een plan gemaakt voor een uitdagende combinatie hindernis.

 

We hebben een winnaar!

We hebben een winnaar van het gratis startbewijs voor Survivalrun Udenhout 2018!

Onder de deelnemers aan het onderzoek van de GGD is een gratis startbewijs verloot voor Survivalrun Udenhout 2018. De volgende persoon heeft het startbewijs gewonnen:

J. Schroyens uit Bergen op Zoom

De organisatie zal contact opnemen met de winnaar. Over de uitslag kan  niet worden gecorrespondeerd.

Stichting SAF

Starttijden en -nummers definitief!

Morgen is het zover…. Survivalrun Udenhout. De laatste wijzigingen in het startschema zijn uitgevoerd. Diverse samenloop verzoeken en wijzigingen van startplaatsen zijn zoveel mogelijk gehonoreerd door het wedstrijdsecretariaat. Vanaf nu worden er GEEN wijzigingen meer doorgevoerd!

Wijziging parcours

De organisatie werkt in de voorbereidingen van de run nauw samen met natuurorganisaties. Dit om alle vergunningen rond te krijgen. In samenspraak met Stichting Brabants Landschap is ons duidelijk geworden dat sommige delen van ons ’oude’ parcours niet meer gebruikt kunnen worden. We hebben in goed overleg naar alternatieven gezocht, dat betekent voor de deelnemers dat ze dit jaar een geheel nieuw stuk parcours tegenkomen. Reden temeer om in te schrijven om een ’nieuw stukje Udenhout’ te kunnen ontdekken!

Inschrijving run 2017 geopend!

Vanaf nu is het mogelijk om in te schrijven voor de run van 2017. Klik op onze website op het kopje ’Inschrijven’ en kies welke run je op welke dag wilt lopen (zaterdag of zondag).

Ook JSC in Udenhout!

Vanaf dit jaar is het ook mogelijk voor de jeugdige licentielopers om punten te verzamelen in Udenhout. We hebben namelijk groen licht gekregen van de SBN om een JSC A, B en C te organiseren. Binnenkort meer info over die wedstrijden op deze website.

Infectie?

Er zijn diverse deelnemers die na het lopen van de run van zondag ziek zijn geworden. De verschijnselen varieerden van misselijkheid, hoofdpijn en braken tot diarree. De organisatie vermoedt dat deze mensen ergens door geïnfecteerd zijn geraakt, de werkelijke oorzaak is nog niet bekend. Omdat het om 80-100 gevallen gaat, is er melding van gemaakt bij de GGD. Binnenkort horen we of er nog andere stappen worden ondernomen. Ook de SBN (Survivalbond Nederland) is hiervan op de hoogte gebracht. Van de gevallen die bij ons bekend zijn, zijn de getroffen personen na 1 of 2 dagen weer volledig hersteld.

Op de homepage staan een link naar de vragenlijst t.b.v. het onderzoek van de GGD naar de oorzaak van de infectie. Wij roepen deelnemers en vrijwilligers op om daar aan mee te werken.