Vrienden van SAF

Samen maken wij het verschil
Dit doen we niet alleen. Maar samen met betrokken sporters en vrijwilligers van de Survivalrun Udenhout. Met elkaar realiseren we de jaarlijkse survivalrun. Van het bouwen van hindernissen, het vouwen van shirts tot uitlenen van materiaal.
Vrienden worden

Wanneer je je opgeeft om Vriend te worden sponsor je ons met een jaarlijkse bijdrage in de vorm van een dienst of middel. We zetten jouw gegevens op onze vriendenlijst en houden je op de hoogte van nieuwe en gerealiseerde projecten. Dit doen we door middel van onze Social Media en onze website.

Spelregels om vriend te worden en te blijven.

  • 2 dagen helpen en/of materieel/materiaal ter beschikking stellen en/of terrein ter beschikking stellen. Dit mag gedurende het jaar of in de weken rondom de run.
  • Je gegevens aan de organisatie bekend maken d.m.v. het inschrijfformulier in te vullen.
  • Jaarlijks vindt er een evaluatie plaats van onze vrienden. Indien er niet aan spelregels wordt voldaan zullen wij als bestuur contact met je opnemen.
Voordelen van Vrienden van SAF
  • Het testen van hindernissen voorafgaand aan de survivalrun.
  • Korting op je inschrijf geld bij de survivalrun.
  • Groepsgevoel om samen een mooie survivalrun neer te zetten.
Contactpersonen Vrienden van SAF
Kristy Derks
Telefoon: 06-22613963
E-mail: kristy_18@live.nl

Paul Mallens
Telefoon: 06-83412617
E-mail: paulmallens7@hotmail.com
Het bestuur
Bert Pennings (voorzitter) Micha Slenters (Secretaris/Penningmeester) Kristy Derks (Vrijwilligers en Social media) Sander van de Leur (Sponsoring en Algemene zaken) Robert de Vries (Parcours en materiaal) Sipke Hazeberg (Parcours en landeigenaren) Paul Mallens (Parcours)

Onze zakelijke vrienden

Wanneer je vriend wordt van de Survivalrun Udenhout, kom je in goed gezelschap. We zijn er trots op dat we al diverse particulieren en bedrijven als vriend hebben. Dankzij hen hebben we al een aantal mooie survivalruns gerealiseerd.


• Jan van Rijsewijk Bomenrooierij – Udenhout
• A. van den Brand Cultuurtechniek – Helvoirt
STU (Survival Team Udenhout) – Udenhout
Bewise solutions – Den Bosch

Inschrijven voor vrienden van SAF