Tilburg Triple


Een unieke medaille voor alle lopers die aan minimaal 3 loop- of wandelevenementen meedoen. Met Tilburg Triple hoopt Tilburg meer mensen in beweging te krijgen en de mooie sportevenementen in Tilburg beter op de kaart te zetten.

Deelnemen
Hoe werkt een deelname aan Tilburg Triple? Deelnemers kunnen tijdens hun inschrijving aangeven dat ze meedoen aan Tilburg Triple in het veld ‘opmerkingen’. Deelnemers met drie of meer deelnames ontvangen dan na afloop een medaille. Deelnemers met één of twee vinkjes worden gedurende het jaar door Tilburg Triple aangemoedigd om zich in te schrijven voor nog één of enkele wandel- en loopevenement(en).
Let op: zorg ervoor dat je je bij elke loop aanmeldt met hetzelfde mailadres, want daardoor kunnen wij zien aan hoeveel lopen je uiteindelijk hebt meegedaan. Word je door iemand anders ingeschreven bij bepaalde lopen of doe je in een groep mee? Stuur dan los, na je aanmelding – maar voorafgaand aan de loop, een mail naar sportmarketing@tilburg.nl met je bewijs van inschrijving.